Friday, 8 January 2010

Happy 2010 Grapfreak!

Sory la.lama tak post blog ni..
aku bz sejak sekian lama..
so korang yang berminat nak join post blog..silakan..
hehehe..

congrats siapa2 yang kawin, bertunang ke..ape ke..
siapa yang ade blog..sila post kat aku.
aku link kan korang punye blog dlm blog ni..

hopefully ramai contribute untuk hidupkan blog ni..
anyway..siapa nk suggest buat gathering 2010 ke..
heheh..yg dah berkeluarga tu..mesti boleh join punye..

ok beb..sory ape tersilap ke..gurau2 ke..
tak sempat nak inform dlm blog ni..
lastly good luck on 2010!

shay rahman (^_^)

1 Kumin*:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)