Sunday, 13 September 2009

Jom Buke - Episod 2 - It's reality~ hehe

Thanks guys for making this gathering real~ wahahha walaupon xsemua dapat join at least something la gak~ terima kasih guys...... tetibe teringat semalam petang dalam jam 6.30pm aku time tu kat Ikea ngan cknah, tetibe dapat call dr apol...die ckp sopan-sopan tnye aku katne, sbb die dah smpai kat Sri Melaka ngan Nik....then time tu aku plak ngah serabot nk que bayar kat kaunter Ikea...pastu xpasal2 apol kne sound ngan aku - BOLEH TOLONG SABO X! hahahaha.....so to apol, aku mintak maaf zahir batin wokey~ ok guys....enjoy the pictures ^_^vpeace

Sri Melaka One Utama Damansara for Jom Buke - epi 2


Actress adn actors fro Jom Buke - epi 2


sebbaik x ramai yang datang klu x xtau nk letak mane~ kah kah kah


sebelom balik kami mengabadikan kenangan Jom Buke - epi 2 di hadapan Sri Melaka


Bermaaf-maafan dan jumpe di Jom Buke - episod seterusnye tahun depan~

p/s: semua gmbar telah diupload di laman facebook- check kat fb ok guys~

-credits to betty & yat for all the photos-

that's all for now~ XOXO zakifadil

7 Kumin*:

yutat said...

Rye nye gathering xde buat ke hehe

anil lutaze said...

haahlah...aku sokong gahtering raya...lbh bermakna kot..

sorry guys..cant make it..blik kg mertua..ada mjlis berbuka jua...;P~

hak..tp nsb aku x dtg..nnti aku cabot.sbb toott...

zakifadil said...

anil...its ok lorrr raye pnye ade, insyaallah~ ammm lebey bermkne? wahhhhh cam tau je....hak hak hak~

Nimbus said...

huhu more pics puhhlzzzz

zakifadil said...

for more pictures you guys can check on betty's page on facebook~ im still waiting for the pictures from her. be patient guys~

hazlynda kushairi said...

ya ampon! aku demam loh since monday. nak upload pon tak sempat2 nak upload semua n tagged korang. ampon bebanyak!

will do nanti ek? so sorry.....

btw,

""SALAM IDUL FITRI""
""MAAF ZAHIR & BATIN""

//betty

Shay Rahman said...

hahaa..baru ko tau betty..
bila deal ngan gambar ni..
heheheh..hari tu..aku bawak laptop
xde siapa nk transfer pun,..heheh

tapi gath memang best..
yg lain xdtg..
boleh bla..hahahhaah